PARTNERS

CGG-Brussel... Wanneer je bepaalde moeilijkheden ondervindt, wanneer je het gevoel hebt ergens in vast te lopen, wanneer je de nood voelt met iemand te willen praten, kun je beroep doen op één van de deelwerkingen van ons Centrum Geestelijke Gezondheidszorg (CGG).

Den Teirling ... Den Teirling is een ontmoetingsplek en activiteitencentrum voor volwassenen met psychiatrische problemen. Je kan er terecht om aan een activiteit deel te nemen, maar evengoed om anderen te ontmoeten en gewoon een babbel te doen.

Kliniek St. Jan ... Toegankelijk voor iedereen, in respect voor de veelheid van culturen, filosofieën en religies, biedt ons ziekenhuis een geheel van competenties en werkinstrumenten dat de evolutie van de gezondheidszorg en medische technieken op de voet volgt en er zelfs dikwijls op vooruitloopt.

Psycho-sociaal centrum Sint-alexius...Het Psycho-Sociaal Centrum Sint-Alexius-Elsene biedt psychosociale opvang en begeleiding voor (jong)volwassenen met een psychotische problematiek. Het is een kleinschalige voorziening met een aanbod van partiële hospitalisatie, zowel dag als nacht en intensieve psychiatrische thuisbegeleiding (ACT). Aan het centrum zijn twee projecten beschut wonen verbonden. De bewoners verblijven in gemeenschapshuizen, individuele studio's of pensions.